Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Lady Gaga, acuzata ca o copiaza pe Grace Jones

Lady Gaga, acuzata ca o copiaza pe Grace Jones

Cantareata Lady Gaga a fost refuzata de veterana artista Grace Jones, unul dintre idolii ei declarati, atunci cand i-a propus acesteia o colaborare.

Nu numai ca nu ii place Lady Gaga, dar Grace Jones a afirmat si ca artista americana ii copiaza stilul: „Este adevarat ca m-a intrebat daca vreau sa lucram impreuna, dar am refuzat. As prefera sa colaborez cu cineva original, care sa nu ma copieze”.

Fosta manechina devenita cantareata sustine ca unele dintre tinutele purtate de Lady Gaga au fost mai intai purtate de ea, fapt care o deranjeaza. Intrebata despre talentul lui Lady Gaga, Grace Jones a replicat ca nu s-ar duce la un spectacol de-al ei.

Grace Jones a devenit „fashion icon” la sfarsitul anilor ’70, a ajucat intr-un film „James Bond” si a fost una dintre muzele celebrului artist pop art Andy Warhol. In ciuda varstei de 61 de ani, Grace Jones inca isi pastreaza silueta musculoasa si considera ca nu va arata mai batrana decat este acum. Ea a declarat pentru ziarul The Guardian ca nu ar apela niciodata la chirurgie estetica.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus