Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Lady Gaga, data in judecata de fostul iubit

Lady Gaga, data in judecata de fostul iubit

Fostul iubit si producator al lui Lady Gaga, Rob Fusari, o da in judecata pe cantareata pe motiv ca nu i-a acordat toate drepturile care ii revin in urma colaborarii.

Procesul in valoare de 30 de milioane de dolari are la baza acuzatia lui Fusari ca Lady Gaga nu i-a platit cei 20% care ii revin din vanzarea cantecelor ei si 15% din valoarea produselor de promovare.

Fusari este co-producator al primului album al lui Lady Gaga, „The Fame” (2008), si a colaborat la versurile melodiilor „Paparazzi,” „Beautiful, Dirty, Rich” si „Brown Eyes.” Desi a primit de la cantareata peste 600 de mii de dolari, producatorul considera ca i se datoreaza mai mult.

Rob Fusari si Lady Gaga au fost impreuna in 2006 si, atunci cand s-au despartit, au intrerupt si relatia profesionala. Fusari spune ca fosta lui iubita nu a mai vrut sa colaboreze cu el dupa ce a devenit celebra si sustine ca el a adus-o la stadiul de fenomen al muzicii pop, lucrand la imaginea ei luni de zile. Mai mult, el este cel care i-a gasit si numele, inspirandu-se din piesa celor de la Queen, „Radio Ga Ga”.

Ca raspuns la aceste acuzatii, avocatul lui Lady Gaga a declarat ca nimic nu este adevarat si ca Fusari a lucrat fara licenta, iar onorariul cerut cantaretei este mult prea mare pentru serviciile prestate.

Comments

comments

Lasă un răspuns