Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Lady Gaga este cea mai influenta celebritate din lume

Lady Gaga este cea mai influenta celebritate din lume


Cantareata Lady Gaga
s-a clasat pe prima pozitie in topul celor mai influente celebritati din lume, depasind-o pe castigatoarea de anul trecut, renumita realizatoare de televiziune Oprah Winfrey.

Acest top masoara „puterea” de care dispune o vedeta, in functie de castigurile realizate in ultimele 12 luni, expunerea de care se bucura in presa scrisa, online, radio si televiziune, dar si popularitatea pe retelele de socializare.

Potrivit editorilor Forbes, Lady Gaga a castigat in ultimele 12 luni aproximativ 90 de milioane de dolari, are 32 de milioane de prieteni pe Facebook si peste 10 milioane de admiratori pe Twitter.

Oprah Winfrey, care va pune capat, saptamana viitoare, emisiunii care a facut-o celebra, „The Oprah Winfrey Show”, dupa 25 de ani de difuzare, a coborat pe locul al doilea in topul din acest an, cu venituri estimate la 290 de milioane de dolari.

Starul pop canadian Justin Bieber, in varsta de 17 ani, cel mai tanar dintre vedetele incluse in topul Forbes, a debutat pe pozitia a treia, cu venituri de 53 de milioane de dolari obtinute din concerte si vanzarile de bilete pentru documentarul sau „Never Say Never”.

Pe pozitia a patra s-a clasat trupa irlandeza U2, cu venituri de 195 de milioane de dolari, iar cantaretul britanic Elton John ocupa pozitia a cincea, cu venituri de 100 de milioane de dolari.

Potrivit Forbes, aceste cifre reprezinta estimari si se refera la veniturile realizate de vedete in perioada 1 mai 2010 – 1 mai 2011.

Urmatoarele pozitii din Top 10 au fost ocupate, in ordine, de jucatorul de golf Tiger Woods (75 milioane de dolari), cantareata country Taylor Swift, trupa rock Bon Jovi, producatorul si prezentatorul britanic de televiziune Simon Cowell si jucatorul american de baschet LeBron James.

Cel mai mare salt in clasament l-a facut actorul american Leonardo DiCaprio, care a urcat 56 de locuri fata de anul trecut, cand ocupa pozitia a 71-a.

In editia din acest an a topului „The Celebrity 100”, care include actori de film si televiziune, prezentatori TV, modele, sportivi, scriitori si muzicieni, au inregistrat caderi spectaculoase cantareata Britney Spears si actorul Daniel Radcliffe, starul din „Harry Potter”.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus