Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Lady Gaga, interesata de ferma lui Michael Jackson

Lady Gaga, interesata de ferma lui Michael Jackson

Controversata cantareata de muzica pop Lady Gaga e interesata de ferma californiana Neverland, care a apartinut regretatului star Michael Jackson. Ea vrea sa o “readuca la viata”, restaurand-o asa cum se cuvine.

"Lady Gaga e obsedata Michael Jackson. A devenit buna prietena cu sora lui, La Toya, si vrea mai mult decat orice sa restaureze Neverland si sa aduca ferma la starea initiala", a spus o sursa pentru ziarul britanic The Sun.

Tot aceasta a mai adus in discutie dorinta copiilor de a nu distruge ceea ce Michael Jackson a cladit pentru familia sa. “Copiii artistului vor cu disperare ca familia Jackson sa nu renunte la casa in care au copilarit, sperand sa aiba posibilitatea sa se hotarasca ce sa faca cu ferma atunci cand se vor face mari. Lady Gaga vrea sa-i ajute financiar, cumparand o parte din proprietate".

Recent, in urma unei licitatii, Lady Gaga a cumparat 55 de costume si obiecte ale cantaretului Michael Jackson. In plus, aceasta a mai dezvaluit in urma unui interviu, dorinta ei de a canta in deschiderea celor 50 de concerte pe care cantaretul urma sa le sustina la Londra din iulie 2009.

Ferma Neverland se intinde pe o suprafata de 1,2 kilometru patrati si este strabatuta de un trenulet pe sine, un parc de distractii si o gradina zoologica.

Proprietatea a fost achizitionata de Michael Jackson in 1988, pe vremea cand artistul castiga foarte mult. Intre timp, din cauza problemelor financiare si de sanatate ale starului, ferma a fost lasata in paragina.

Michael Jackson s-a stins din viata la 50 de ani, in 2009, din cauza unei intoxicatii grave cu propofol.
 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus