Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Lamar Odom ia apararea clanului Kardashian

Lamar Odom ia apararea clanului Kardashian

Lamar Odom a dat dovadă de un simţ de cavalerism deosebit când a numit familia  Kardashian ”singura şi adevărata” sa familie. Confesiunea din partea basketbalistului a venit după ce tatăl său l-a sfătuit să divorţeze considerând că toate problemele fiului său au fost provocate de clanul Kardashian.

Aceasta este ”singura familie care m-a iubit fără să aştepte nimic în schimb” şi ”singurii oameni care mi-au fost alături în permanenţă în timpul acestei perioade întunecate” a scris Lamar pe contul său de Twitter.

După ce a fost acuzat de infidelitate, după problemele cauzate de abuzul de alcool şi scurta internare la dezintoxicare, sportivul a rupt tăcere pentru a mărturisi lumii cât de mult îi datorează familiei sale adoptive. Cât despre relaţia cu tatăl său, Lamar susţine că singurul lucru pe care l-a primit de la el sunt ”demonii”.  Joe Odom are probleme la rândul său cu consumul de droguri şi nu i-a fost alături fiului său în copilărie.

Mama şi bunica m-au crescut. Queens m-a crescut. După ce ele au plecat dintre noi am fost binecuvântat să mă căsătoresc într-o familie. O familie adevărată!”A mai scris Lamar. În plus, tatăl lui nici nu a cunoscut-o pe Kris Jenner, soacra sa, aşa că nu are niciun argument valabil care să îi susţină acuzaţiile.

Singura persoană care trebuie învinovăţită sunt eu. Spune ce vrei despre mine dar lasă-I în pace pe cei care nu au făcut nimic altceva decât să mă protejeze şi să mă iubească” a mai scris Lamar.
Oare declaraţiile sale îl vor pune din nou într-o lumină mai bună în ochii familiei Kardashian, pe care evident că a dezamăgit-o?

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus