Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Leonardo DiCaprio il va interpreta pe Rasputin

Leonardo DiCaprio il va interpreta pe Rasputin

Vestea a venit după ce actorul a anunţat că va lua o pauză de la actorie, după ce a filmat 3 filme consecutiv, dintre care 2 în care apare în rol principal. În luna ianuarie, Leo a declarat că va lua ”o pauză lungă, lungă”, deoarece se simţea epuizat.

Cel de-al treilea film care va apărea anul acesta cu DiCaprio, în rol principal, este ”The Wolf of Wall Street”, în care actorul este un broker ce refuză să coopereze cu poliţia într-un caz de corupţie şi fraudă. Leo a interpretat de-a lungul carierei sale cele mai variate şi fermecătoare personaje, ceea ce îl plasează printre cei mai versatili şi apreciaţi actori de la Hollywood.

Filmul biografic va fi realizat de Warner Bros., care a achiziţionat drepturile de autor după ce Jason Dean Hall a prezentat scenariul realizat de el despre viaţa misticului rus. Nu se ştie exact pe ce perioadă din viaţa lui Rasputin se concentrează filmul, însă Leonardo a fost atras de acest rol după ce Hall i-a dezvăluit acestuia detalii incitante despre viaţalui Rasputin, care nu au mai fost prezentate publicului larg până acum. 

Rasputin nu este singurul rol biografic al actorului. În trecut, DiCaprio i-a interpretat pe J.Edgar Hoover în filmul omonim, Howard Huges în ”Aviatorul” şi pe Arthur Rimbaud, în filmul ”Total Eclipse”.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus