Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Leonardo DiCaprio nu vrea relatii de durata

Leonardo DiCaprio nu vrea relatii de durata

Actorul în vârstă de 38 de ani nu este pregătit să fie într-o relaţie stabilă, deşi nu ar duce lipsă de opţiuni pentru a-şi găsi o parteneră pe măsura lui. Cu toate astea, se pare că burlăcia îi prieşte atât pe plan profesional dar şi personal.

Motivul pe care l-a invocat Leo pentru situaţia sa sentimentală este lipsa timpului. ”Să filmezi şase luni pe un platou, sau în Maroc, sau într-un loc asemănător nu este cel mai bun lucru pentru o relaţie.” a mărturisit acesta într-un interviu recent.

Actorul se poate lăuda în ultimii ani cu filme remarcabile, precum ”Shutter Island”, ”Începutul”, ”J. Edgar” şi mult-aşteptatul ”Marele Gatsby”, care va intra şi în cinematografele din ţară în luna mai a acestui an. Leo spune că se simte bine în momentul actual şi că nu are nevoie de o schimbare pe plan sentimental.

”În ultimii câţiva ani mă simt mult mai confortabil decât m-am simţit vreodată. Hey, uite, sunt format destul de bne ca adult. Nu mai trebuie să impresionez pe nimeni.”

Printre relaţiile amoroase din ultima vreme, Leonardo DiCaprio a avut o scurtă legătură şi cu frumoasa româncă Mădălina Ghenea, care acum este într-o relaţie cu actorul din ”300”, Gerard Butler.

 

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus