Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Leonardo DiCaprio si alti mari actori care nu detin un premiu Oscar

Leonardo DiCaprio si alti mari actori care nu detin un premiu Oscar

Lonardo DiCaprio şi-a ratat şi anul acesta şansa la un Oscar în favoarea lui Matthew McConaughey, care a primit Premiul Oscar pentru cel mai bun actor în rol principal în filmul ”Dallas Buyers Club”. Matthew a apărut într-un rol mic, dar impresionant şi în filmul în care a jucat Leo în rol principal, ”The Wolf on Wall Street”.

Reacţia lui Leo în momentul în care a fost anunţat premiul la categoria la care a fost nominalizat este memorabilă –actorul părea gata să izbugnească în lacrimi şi a fost transformată în motiv de amuzament pe internet. Leo l-a felicitat pe colegul său de breaslă care tocmai a primit mult dorita statuetă pentru prima oară în cariera sa în aceeaşi seară. Pentru McConaughey a fost şi prima nominalizare!

Leonardo DiCaprio a fost nominalizat la Premiile Oscar de 4 ori până acum, pentru rolurile din filmele ”The Wolf on Wall Street”, ”Blood Diamonds”, ”The Aviator” şi ”What’s Eating Gilbert Grape”, dar fără succes. Cu toate astea, Leo nu este singurul actor aflat în această situaţie ingrată, aşa cum aflăm din lista de mai jos.

Mari actori de la Hollywood care nu au obţinut Premiul Oscar (până acum)

Julianne Moore a fost nominalizată la Premiile Oscar de 4 ori, atât în rol principal cât şi secundar, pentru rolurile din ”Far from Heaven”, ”The Hours”, ”The End of the Affair” şi ”Boogie Nights”.

Johnny Depp a fost nominalizat de 3 ori la Premiile Oscar pentru rolurile din ”Pirates of the Carribean”, ”Finding Neverland” şi ”Sweeney Todd: the Demon Barber of Fleet Street” dar a avut întotdeauna o concurenţă mai bună.

Tom Cruise a fost nominalizat la premiile Oscar 3 ori pentru rolurile din ”Magnolia”, ”Jerry Maguire” şi ”Born on the Forth of July”, de fiecare dată fără succes.

Will Smith a fost nominalizat la Premiile Oscar de 2 ori până acum pentru rolurile din filmul ”The Pursuit of Happyness” şi ”Ali”.

Brad Pitt a fost nominalizat la premiile Oscar de 2 ori, pentru rolurile din ”Twelve Monkeys şi ”The Curious Case of Benjamin Button”, dar nu a plecat cu nicio statuetă până anul acesta, când şi-a primit primul Oscar din carieră în calitate de producător al filmului ”12 Years a Slave”.

Toţi cei şase actori nominalizaţi mai sus (cu o mică excepţie în cazul lui Pitt, care a câştigat un Oscar în calitate de producător) ne-au câştigat deja inima şi au numeroşi fani, ca să nu mai vorbim de avere. Iar pentru celebra statuetă mai au timp din belşug pentru a o cuceri şi asta nu doar o dată!

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus