Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Lesbianism, prostitutie si minciuni marca Oprah

Lesbianism, prostitutie si minciuni marca Oprah

Desi ne-a obisnuit cu talentul pe care il are in a-i convinge pe ceilalti sa spuna adevarul, se pare ca vedeta de televiziune Oprah Winfrey nu a avut acelasi succes cu propria-i persoana. O serie de subiecte ascunse despre viata vedetei vor fi facute publice o data cu aparitia biografiei ei neautorizate a acesteia. Autoarea Kitty Kelley relateaza in aceasta carte alte versiuni decat cele cunoscute cu privire la relatia lui Oprah cu Stedman Graham, copilaria nefericita de care vedeta TV a avut parte sau despre presupusa ei relatie cu Diane Sawyer.

  • Citeste zilnic stirile mondene pe Story.ro!

Autobiografia celei mai bogate femei din showbiz va dezvalui povesti socante din viata privata a lui Oprah Winfrey. Cine ar fi crezut ca ea ar putea inventa povestea despre abuzurile sexuale la care a fost supusa in copilarie sau ca a exagerat cand a descris nivelul de saracie al familiei sale?

Oprah lesbiana si prostituata?

Pe langa presupusa relatie pe care Oprah ar fi avut-o cu jurnalista de televiziune Diane Sawyer, careia i-a oferit un inel cu diamant pentru degetul mare de la picior, Oprah a avut mai multe relatii cu diverse femei, pe care le-a ascuns foarte bine. Pentru a-si pastra imaginea de femeie „normala” in fata publicului, format in majoritate din casnice, vedeta a tinut ascunse relatiile pe care le-a avut cu alte femei, dar si zvonul conform careia s-ar fi prostituat in tinerete.

In biografie se afirma si ca Oprah nu cunoaste identitatea reala a tatalui ei biologic, iar relatia pe care o are cu mama ei nu este tocmai buna, ea neavand acces la numarul de telefon al fiicei sale. The Oprah Winfrey Show, emisiune zilnica difuzata in 145 de tari, a facut in ultimii 25 de ani din Oprah, acum in varsta de 56 de ani, o adevarata institutie in SUA. Ce se va intampla oare cu aceasta „institutie” dupa publicarea acestei biografii?

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus