Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Liam Hemsworth are o noua iubita

Liam Hemsworth are o noua iubita

Ca şi Miley, noua iubită a lui Hemsworth are 23 e ani şi este o actriţă şi cântăreaţă de succes în ţara ei natală, Mexic. La puţin timp după anunţul oficial al cuplului Miley Cyrus-Hemsworth cu privire la ruperea logodnei, actorul a fost văzut în compania Eizei Gonzales. Cei doi nu erau doar prietenoşi ci au trecut direct la acţiune. Aceştia au fost fotografiaţi sărutându-se cu mai multe ocazii, semn că nu este doar o aventură de-o seară între ei.

  • Miley Cyrus, show erotic la MTV Video Music Awards

Liam nu este singurul Hemsworth care are o slăbiciune pentru femeile vorbitoare de spaniolă. Şi fratele lui, Chris, este însurat cu o actriţă de origine spaniolă, Elsa Pataky. Noua şi fosta iubită a lui Liam au mai multe lucruri în comun.

Eisa a debutat în lumea showbiz-ului într-un serial de succes, ”Lola, Once Upon a Time” şi a primit un disc de platină pentru cariera muzicală şi premiul pentru cel mai bun debut al anului în muzică în 2009.

Momentan cei doi sunt separaţi din cauza carierelor, dar suntem siguri că se vor reântâlni cât de curând. Sperăm ca de această dată Liam să aibă parte de o iubită mai statornică decât Miley. Cât despre cea din urmă, este evident că este pusă pe fapte mari şi că planurile sale au toate şansele să se împlinească.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus