Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Liam Hemsworth, mandru de Miley Cyrus

Liam Hemsworth, mandru de Miley Cyrus

Aflat în turneu de promovare a noului său film, ”The Hunger Games: Catching Fire”, Liam Hemsworth a declarat pentru presă că este ”extrem de fericit pentru succesul” lui Miley Cyrus, fosta sa logodnică timp de 3 ani. Cei doi au anunţat în urmă cu 2 luni că anulează planurile de nuntă, veste care nu ne-a surprins deloc având în vedere comportamentul lui Miley tot mai indecent.

După anunţul despărţirii, Liam Hemsworth a fost fotografiat la scurtă vreme în tandreţuri cu o altă cântăreaţă, Eisa Gonzales. Cu toate astea, după weekendul petrecut împreună, Liam şi Eisa nu au mai fost fotografiaţi împreună. În plus, actorul a declarat de curând că este încă ”single”.

Colegul de platou, Woody Harrelson a glumit apoi pe seama lui Liam sugerându-i o altă femeie de succes cu care ar trebui să se cupleze, Oprah Winfrey. ”Cine ştie, nu vreau să omit pe nimeni. Este o femeie minunată, foarte puternică” a venit răspunsul lui Hemsworth.

Atât Liam cât şi Miley au fost discreţi în privinţa relaţiei lor şi ne bucurăm că măcar în această privinţă a fost reţinută în declaraţii rebela cântăreaţă. În rest continuă să stârnească controverse la fiecare apariţie.

Ce părere ai despre declaraţia lui Liam Hemsworth? A fost sincer sau doar politicos în ceea ce o priveşte pe controversata sa fostă logodnică?

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus