Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Lily Allen a pierdut sarcina in luna a sasea

Lily Allen a pierdut sarcina in luna a sasea

Lily Allen si iubitul ei, Sam Cooper, ar fi trebuit devina parinti la inceputul anului 2011. Sarcina ajunsese in luna a sasea, dar, din cauza unor dureri de stomac, cantareata britanica a fost internata in spital. Pe parcursul weekend-ului, medicii au incercat sa salveze copilul, dar nu au reusit.

Purtatorul de cuvant al cantaretei a declarat pentru publicatia The Sun: „Cu mare tristete, trebuie sa confirmam ca Lily Allen si Sam Cooper si-au pierdut copilul. Cuplul cere sa le fie respectata intimitatea. Niciun alt comentariu nu va mai fi facut pe acest subiect”.

Cu putin timp inainte de internarea ei in spital, Lily Allen si-a anulat aparitia la un eveniment caritabil organizat de Elton John, din cauza unui virus care a imbolnavit-o.

Este pentru a doua oara cand Lily Allen pierde sarcina. In decembrie 2007, cantareata anunta ca este insarcinata cu Ed Simons, iubitul ei de atunci. Ea a pierdut sarcina si a recunoscut ulterior ca a avut nevoie de terapie ca sa poata trece peste pierderea copilului.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus