Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Linda Evangelista s-a despartit de Peter Morton

Linda Evangelista s-a despartit de Peter Morton

Dupa Courtney Cox si David Arquette, Christina Aguilera si Jordan Bratman, Colin Farrell si Alicja Bachleda-Curus, un nou cuplu de vedete se destrama. Modelul Linda Evangelista si omul de afaceri Peter Morton, co-fondator al lantului de restaurante Hard Rock Cafe, s-au despartit la sfarsitul verii 2010, a declarat o sursa pentru publicatia Page Six.

Cei doi incepusera sa aiba tot mai multe neintelegeri din cauza ca fiecare dorea sa-si petreaca timpul in locatii diferite. Modelul canadian adora Canada si orasul New York, in vreme ce Peter Morton, in varsta de 64 de ani, prefera sa stea in Los Angeles. Zvonurile din presa americana despre despartirea lor nu au fost pana acum confirmate sau infirmate.

Linda Evangelista si Peter Morton si-au inceput relatia in 2006, cand ea era insarcinata cu un fost iubit, a carui identitate nu a dezvaluit-o. S-a presupus ca este vorba despre omul de afaceri Francois-Henri Pinault, actualul sot al actritei Salma Hayek, dar Linda a negat aceste zvonuri.

In plan profesional, totul merge ca pe roate pentru modelul in varsta de 45 de ani. Ea continua sa fie imaginea brandului cosmetic L’Oreal si apare in campania de promovare a colectiei de toamna pentru retailer-ul Talbots.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus