Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Lindsay Lohan, gata cu dezintoxicarea!

Lindsay Lohan, gata cu dezintoxicarea!

După 3 luni de tratament, perioadă în care a stat cuminte internată, Lindsay Lohan a plecat acasă cu un zâmbet mare pe buze. Se pare că următoarele zile actriţa va sta sub supravegherea atentă a unui antrenor personal pentru a o ajuta să stea departe de tentaţii.

Lindsay le-a spus apropiaţilor săi că îşi doreşte o perioadă de tranziţie înainte să revină în viaţa publică. Aceasta a petrecut cele 3 luni la tratament în 2 centre de dezintoxicare diferite. Pe 2 mai s-a internat la centrul Betty Ford, de unde s-a mutat în iunie la Cliffside. Aceasta a fost cea de-a şasea internare a actriţei în vârstă de 27 de ani.

La plecare, Lindsay arăta excelent din toate punctele de vedere: zâmbet sincer, părul lăsat liber pieptănat cu cărare pe mijloc, ochelari de soare de tip aviator, o rochiţă albastră cu buline, geacă de piele întoarsă cu franjuri şi cizmuliţe scurte cu toc.

Tot această săptămână a avut loc şi premiera ultimului film al lui Lohan, ”The Canyons”, care a avut critici destul de proste. Cu toate acestea, regizorul filmului, Paul Schrader i-a luat apărarea lui Lindsay în ciuda greutăţilor care au apărut în colaborarea lor.
Articol exclusive online

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus