Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Lindsay Lohan, in inchisoare pentru 90 de zile

Lindsay Lohan, in inchisoare pentru 90 de zile

  • Citeste zilnic stirile mondene pe Story.ro!

Lindsay Lohan si-a justificat comportamentul turbulent dand vina pe munca, insa judecatoarea a fost neinduplecata. „Nu o iau ca pe o gluma. Aceasta este viata mea. Aceasta este cariera mea. Este ceva pentru care am muncit toata viata”, a pledat actrita.

A mai fost in inchisoare

Lindsay Lohan a mai petrecut 84 de minute in inchisoare, in 2007, ca parte a pedepsei primite, si apoi a fost condamnata la trei ani de inchisoare cu suspendare. La sfarsitul lui 2009, regimul de eliberare conditionata i-a fost extins cu un an, dupa ce Lindsay a apelat la „trucuri actoricesti” pentru a lipsi de la cateva sedinte din programul de dezalcoolizare.

Sentinta finala data de judecator este de 90 de zile de inchisoare – 30 de zile pentru cele doua capete de acuzare din 2007 si la alte 30 de zile pentru conducere imprudenta intr-un incident din 2007. Totodata, judecatoarea i-a impus actritei un program de trei luni de dezalcoolizare dupa incheierea pedepsei. Cererea lui Lindsay Lohan de a i se indeparta bratara de monitorizare a consumului de alcool pe care o are atasata la picior a fost refuzata.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus