Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Lindsay Lohan va lansa o carte autobiografica

Lindsay Lohan va lansa o carte autobiografica

Lindsay Lohan pregăteşte o carte autobiografică, scrisă pe baza unor jurnale pe care le-a ţinut în centrul de dezintoxicare în care şi-a petrecut 3 luni în această vară, conform site-ului www.crushables.com.

La cei 27 de ani, starleta se poate lăuda cu o vastă experienţă de viaţă, în mare parte negativă. După succesul pe care l-a cunoscut în copilărie ca actriţă, odată ajunsă la vârsta adolescenţei, Lohan a adoptat un stil de viaţă auto-distructiv: alcool, droguri şi promiscuitate.

Lindsay s-a întâlnit săptămâna trecută cu publicistul Waxman Leavall, pentru a discuta aducerea acestui proiect la viaţă. Întâlnirea dintre cei 2 a fost filmată pentru serialul documentar despre Lindsay, produs şi difuzat pe postul lui Oprah,  OWN. Pentru că actriţa a dus un stil de viaţă decadent şi plin de scandaluri această carte are toate şansele de a deveni un best seller, aşadar Lindsay va câştiga o sumă frumoasă de bani de pe urma autobiografiei. Se pare că rentează să duci o viaţă scandaloasă până la urmă, nu?

Pentru că în carte va fi prezentată varianta lui Lohan asupra propriei vieţii nu trebuie să ne aşteptăm însă la prea multe dezvăluiri. Cu toate astea va fi extrem de interesant să aflăm detaliile picante pe care actriţa va alege să le împărtăşească publicului larg.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus