Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Lumea stranie a fiicei lui Tom Cruise

Lumea stranie a fiicei lui Tom Cruise

Suri Cruise, fiica cuplului Tom CruiseKatie Holmes, traieste de aproape doi ani ca intr-un balon de aur, bine protejata de anturajul care vegheaza la binele si bunastarea ei. Deocamdata, Suri este un copil fericit…

Si de ce n-ar fi, cand este fiica unuia dintre cei mai celebri actori? Dar taticul Tom Cruise este, totodata, si numarul doi in Biserica Scientologica. Cu exceptia unor putini prieteni, precum familia Beckham si cei trei baieti ai lor, Suri nu cunoaste decat scientologi, incepand cu familia ei si pana la dadace si personalul de la vila din Beverly Hills unde locuieste.

Toate persoanele din jurul ei sunt de parere ca educatia este nefolositoare, caci scientologia ii invata ca oamenii sunt incarnarea unor spirite vechi de milioane de ani. Asa ca un bebelus, chiar daca e mic, stie instinctiv ce e bine pentru el, drept pentru care lui Suri nu i se refuza nimic niciodata – atat timp cat concorda cu regulile scientologice, bineinteles.

Micuta Cruise are voie sa se culce la ce ora vrea – adesea chiar la 11 noaptea, si sa se joace cat vrea, avand la dispozitie un etaj intreg cu terasa privata, plin de jucarii, la Celebrity Center-ul scientologic din L.A. Dar, in ceea ce priveste alimentatia, Suri are niste restrictii: fara zahar sau produse chimice, ca alti copii, singurul suc pe care l-a gustat fiind unul de orz fiert.

Deocamdata, Suri este mica si se bucura ca il are alaturi pe Nemo, jucaria ei preferata, insa ce se va intampla cand se va face mare? Va fi asemenea Isabellei si a lui Connor, copiii infiati ai lui Tom Cruise si ai lui Nicole Kidman, care la 15, respectiv, 13 ani, nu au voie sa se uite la televizor sau sa navigheze pe Internet?

Lumea exterioara este considerata toxica de catre scientologi, drept pentru care cei doi adolescenti au fost trimisi la o scoala privata a sectei din Oregon. Suntem curiosi ce se va intampla cu micuta Suri…

Fii prima care afla STIRILE MONDENE din revista STORY. Direct pe telefonul tau mobil! Detalii AICI.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus