Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Madalina Ghenea a intrat in topul celor mai frumoase femei din lume

Madalina Ghenea a intrat in topul celor mai frumoase femei din lume

Pentru ca vine finalul anului 2013, este perioada de bilant. Asa se inatmpla la fiecare sfarsit de an, iar majoritatea site-urilor fac tot soiul de clasamente prin care redactorii sau cititorii isi exprima aprecierea fata de persoane sau evenimente.

Portalul "World Actuality", care a alcatuit Top 50 al celor mai seducatoare reprezentante ale Evei, top unde Madalina Ghenea a fost pozitionata pe locul 3, cu mult inaintea unor frumuseti consacrate precum Monica Bellucci (aflata pe locul 22), Adriana Lima (pe locul 21) ori Megan Fox (pe locul 6).

Madalina Ghenea a fost depasita in acest top al celor mai frumoase femei din lume de rusoaica Irina Shayk (locul 2) si bosniaca Idda Van Munster (foto mic), care a prins locul 1.

Topul a fost realizat in baza unui sondaj printre utilizatorii acestui site care au votat propunerile facute de redactori.

In topul 50 al celor mai frumoase femei din lume se mai regaseste Antonia, pe locul 29.

Trebuie spus ca cele doua sunt printre romancele care au reusit sa se afirme in strainatate si care sunt deja bine cunoscute de publicul european si nu numai.

Pentru carcotasi facem precizarea ca siteul care a facut acest top este unul de stiri, care preia si editeaza informatii ale agentiilor de presa.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus