Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Madalina Ghenea joaca alaturi de Michael Caine

Madalina Ghenea joaca alaturi de Michael Caine


Madalina Ghenea a inceput filmarile la o noua pelicula, de data aceasta in compania lui Michael Caine. Celebrul actor (81 de ani) are in palmares mai multe premii Oscar, iar pelicula la care cei doi lucreaza promite sa fie una fierbinte. Filmul se numeste "Youth" (Tineretea) si este o poveste de dragoste.

In ceea ce o priveste pe Madalina Ghenea, imaginile "prinse" de presa din Marea Britanie dovedesc ca romanca straluceste si este mai frumoasa ca niciodata. Imbracata intr-un bikini ca la o proba a unui concurs de miss, Ghenea a fost fotografiata alaturi de Michael Caine in cateva scene ale peliculuie la care cei doi lucreaza.

Filmul prezinta povestea a doi prieteni care imbatranesc, un compozitor iesit la pensie si un director de film ce pleaca in vacanta impreuna in Alpi. Undeva lucrurile se incura dramatic prin aparitia personajului interpretat de Madalina Ghenea. Filmarile au loc la Venetia, madalina avand rolul unei aspirante la titlul de Miss. Romanca chiar poarta in aceste imagini costumul de baie specific galelor de Miss si apare cu banderola si coroana de Miss Univers.

Filmul este un pas important in cariera Madalinei, care pare concentrata pe cariera actoriceasca.

Productia peliculei apartine lui Paolo Sorerntino, iar din distributie mai fac parte Rachel Weisz, Harvey Keitel, Jane Fonda si Paul Dano.

Mai multe fotografii si detalii ale tinutei Madalinei Ghenea la Venetia poti vedea aici

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus