Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Madonna, in prag de divort?

Madonna, in prag de divort?

„Batalia” a inceput intr-o seara, pe la mijlocul lunii iunie, cand Guy Ritchie a intarziat acasa nepermis de mult. Diva muzicii pop, aflata singura in casa lor din Londra, l-a asteptat toata seara, dandu-i telefoane dupa telefoane. Cand, in sfarsit, Guy a raspuns la mobil, Madonna a aflat ca sotul ei savura o bere intr-un pub, cu niste prieteni.

Desi i-a promis ca se intoarce cat de curand, regizorul a ajuns acasa abia pe la 2 noaptea, cu trei ore dupa inchiderea oficiala a tuturor pub-urilor din Regatul Unit. Madonna era furioasa. Degeaba i-a explicat Guy ca proprietarul barului a tinut deschis special pentru el si prietenii lui, diva l-a certat pana spre dimineata si, pe deasupra, l-a trimis la culcare si in alta camera.

Lucru deloc nou pentru familia Ritchie. „Cei doi sunt ca si despartiti”, a declarat un prieten al cuplului. „Se comporta ca doi straini si nu se cearta decat atunci cand nu se vad. Madonna si Guy au devenit simpli «colegi de apartament», deoarece dorm in camere separate si fiecare isi vede de viata lui”. Nici macar consilierea maritala la care au apelat nu i-a ajutat, au confirmat surse apropiate cuplului.

Ruptura dintre cei doi s-a adancit dupa ce Madonna a decis sa adopte un copil african, in ciuda opozitiei lui Guy, care isi dorea un frate biologic pentru Rocco. In plus, regizorul se simte din ce in ce mai eclipsat de Madonna si nu mai suporta sa stea in umbra celebrei lui neveste. Dupa „Snatch„, Guy nu a mai facut nici un film notabil, „Naufragiati„, cu sotia lui in rolul principal, fiind demolat de catre critici. „Guy se simte depersonalizat si nu mai suporta sa i se spuna pe la spate «domnul Madonna»”, sustin persoane din anturajul cuplului.

Marginalizat profesional, regizorul britanic se simte la fel si in plan personal. El crede ca sotia il insala si o suna de zeci de ori pe zi, ca sa verifice unde si cu cine este. Situatia a devenit de nesuportat pentru cantareata, care, dupa cateva tentative de a-si salva casnicia – inclusiv printr-o noua sarcina – a renuntat sa mai spere ca lucrurile se vor indrepta. Chiar si Lourdes, fiica ei de 11 ani dintr-o relatie anterioara, crede ca mama ei pregateste actele de divort.

Citeste mai multe stiri mondene in revista

Comments

comments

Lasă un răspuns