Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Madonna, o mama controversata

Madonna, o mama controversata

Madonna a postat pe contul de Instagram o poză cu fiul său, Rocco, şi alţi 2 prieteni ai acestuia, care ţineau în mână fiecare câte o sticlă de alcool, însoţită de comentariul „Petrecerea abia a început! Bring it! 2014”. Imediat, fanii s-au sesizat şi au început  să o critice pe mama controversată.

A doua zi, Madonna a mai postat încă o poză cu Rocco şi unul dintre prietenii săi, ocazie cu care a ţinut să îi liniştească pe fanii săi. „Numeni nu a băut, doar ne-am distrat. Calmaţi-vă şi apelaţi la simţul umorului. Nu începeţi anul judecându-i pe alţii” a scris diva pop.

Chiar dacă tinerii nu au consumat alcool, Madonna a dat un exemplu greşit prin postarea acelei poze. Rocco are doar 13 ani şi nu are ce căuta cu sticla de alcool în braţe, mai ales într-o poză publică. Mama lui ar fi trebuit să se gândească mai mult înainte să posteze acea poză şi efectul pe care aceasta îl va avea. Oare părinţii celorlalţi 2 tineri ce au avut de spus când au văzut poza nepotrivită postată pe internet?

În Elveţia, acolo unde a fost făcută poza şi unde artista a celebrat Noul An alături de cei 4 copii ai săi, vârsta minimă la care poţi consuma alcool este de 16 ani.

Rocco este fiul Madonnei din căsătoria cu regizorul Guy Ritchie, care este şi tatăl lui Lourdes (17 ani). Artista mai are 2 copii adoptaţi din Africa, Mercy şi David (ambii 8 ani). Madonna a declarat în urmă cu 2 ani despre abilităţile ei de părinte că probabil ar trebui să fie mai strictă, însă probabil că nimic nu s-a schimbat de atunci.

Ce părere ai despre poza pe care madonna a postat-o pe internet cu fiul său?

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus