Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Madonna si Guy Ritchie divorteaza

Madonna si Guy Ritchie divorteaza

In ultimii ani, Madonna si Guy Ritchie au tot negat zvonurile aparute in presa cum ca ar avea necazuri in casnicie. S-a spus ba ca cei doi nu prea mai stau unul cu altul, ba ca Madonna l-a angajat pe avocatul care s-a ocupat de divortul cu cantec dintre Paul McCartney si Heather Mills, ba ca artista ar fi avut o idila cu hocheistul Alex Rodriguez.

Dupa infirmarea tuturor acestor zvonuri, a sosit si „bomba” oficiala: mariajul dintre cantareata americana si regizorul britanic s-a terminat. Cei doi s-au casatorit in decembrie 2000 si au impreuna doi baieti: Rocco si David Banda, acesta din urma fiind adoptat din Malawi. Madonna mai are o fiica, Lourdes, al carui tata este antrenorul ei personal, Carlos Leon.

Ramane de vazut cum isi vor imparti Guy si Madonna custodia copiilor, precum si imensa avere estimata la 525 milioane de dolari, cea mai mare parte, aproape 500 de milioane, fiind banii cantaretei. Cuplul are de asemenea imobile in Londra, Los Angeles, New York si o casa de vacanta in Wiltshire.

Madonna si Guy Ritchie au cerut presei prin intermediul purtatorilor de cuvant sa le fie respectata intimitatea, iar avocatii lor au declarat ca isi doresc sa ajunga la o intelegere in afara tribunalului. Neoficial, se spune ca vina pentru divort i-ar apartine mai mult lui Guy Ritchie, care a inceput sa-si neglijeze sotia si copiii, cazand chiar in patima alcoolului. Dar, din nou, acestea sunt simple speculatii…

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus