Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Mandy Moore s-a casatorit in secret

Mandy Moore s-a casatorit in secret

Nu e ca si cand lumea nu se astepta – in februarie 2009 cuplul si-a anuntat logodna – dar mai rar se intampla ca paparazzi sa nu „miroasa” chiar nimic. Atunci, Mandy Moore declara ca isi doreste o nunta care sa nu fie „mare lucru”: „Poate din cauza ca am avut ocazia sa ma casatoresc in cateva dintre filmele mele, ideea unei nunti uriase mi-a iesit din minte. Din fericire, nunta mea poate sa treaca neobservata. Trebuie doar sa ne furisam”.

Si asa au si facut. In 10 martie 2009, Mandy Moore si Ryan Adams s-au casatorit in cadrul unei ceremonii secrete, in Savannah. Vestea a fost confirmata de purtatorii lor de cuvant pentru Usmagazine.

Mandy Moore si Ryan Adams formeaza un cuplu din martie 2008, perioada in care s-au tot despartit si impacat. Actrita, acum in varsta de 24 de ani, a avut in trecut relatii cu actorii Wilmer Valderrama si Zach Braff si cu tenismanul Andy Roddick.

Ryan Adams (34 ani) este cunoscut atat petru cariera solo, cat si pentru infiintarea trupelor Whiskeytown si The Cardinals, pe care a anuntat ca o va parasi in martie 2009. In editia de aprilie a revistei Marie Claire USA, Mandy Moore spune despre proaspatul ei sot ca este unic si ca il respecta pentru inteligenta si pasiunea lui.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus