Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Marc Jacobs si Lorenzo Martone s-au despartit

Marc Jacobs si Lorenzo Martone s-au despartit


Tot mai multe publicatii sustin ca designerul american Marc Jacobs s-a despartit de partenerul lui, brazilianul Lorenzo Martone. Cei doi s-au casatorit de Anul Nou – desi fara a semna vreun act legal – dar se pare ca au hotarat sa rupa relatia dupa nici patru luni. Un apropiat al cuplului a declarat pentru New York Post ca atat Jacobs, cat si Martone, au inceput sa spuna cunoscutilor ca nu mai sunt impreuna.

Desi Lorenzo Martone a negat zvonurile ca s-ar fi mutat din apartamentul pe care il detine impreuna cu Marc Jacobs in Manhattan, el nu l-a insotit pe acesta la nunta recenta a unui partener de afaceri. Reprezentantii lui Marc Jacobs au refuzat sa comenteze viata personala a acestuia.

Marc Jacobs si Lorenzo Martone s-au casatorit in St. Barts, dar nu au semnat niciun act, ceea ce inseamna ca uniunea lor nu este legala. Lorenzo a spus atunci ca au avut doar o ceremonie intima, in casa unui prieten, iar actele oficiale le vor semna mai tarziu. Si reprezentantii cuplului au negat casatoria, sustinand ca cineva a dat o petrecere in cinstea lor, cu un tort de nunta. „Marc si Lorenzo sunt inca logoditi”, au declarat ei.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus