Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Maria Marinescu: "E prima mea casatorie, si ultima!"

Maria Marinescu: "E prima mea casatorie, si ultima!"

STORY: Cum l-ai cunoscut pe Frank?
Maria Marinescu: L-am cunoscut acum aproape 2 ani, la o petrecere data de Ilie si Amalia Nastase, unde ne-a facut cunostinta o prietena foarte buna a parintilor mei. Si suntem impreuna din noiembrie 2008.

STORY: Multi te considera o femeie imprevizibila. Nu i-a fost teama sa se insoare cu tine?
M.M.: Multi oameni care nu ma cunosc poate ma considera asa. Frank a avut avantajul, necitind „presa” romaneasca, sa nu isi faca o parere preconceputa bazata pe barfe si opiniile unor ziaristi care nici nu ma cunosc. Oricum, un om destept nu poate sa ia in considerare aceste tabloide. Nu sunt o diva, iar o doza de nebunie sau inconstienta are fiecare dintre noi, numai ca unii au norocul sa nu le fie expusa fiecare actiune public. Imprevizibila sunt.

STORY: Cum de ai acceptat sa te casatoresti din nou?
M.M.: Pentru mine nu este „din nou”. Aceasta este prima mea casatorie… Si ultima.

STORY: Iti faci singura rochia de mireasa sau apelezi la un alt designer?
M.M.: Am luat-o deja de la Paris. Nu am pretentia si orgoliul sa cred ca as face o rochie de mireasa la fel de bine ca o casa de moda cu vechime.

STORY: Tot timpul s-a spus despre tine ca esti o fata care cheltuie banii familiei. Hai sa lamurim si asta: din ce iti castigi tu banii?
M.M.: Faptul ca nu fac tot timpul prezentari nu inseamna ca atelierul meu nu merge. Venera Arapu nu a facut o prezentare de ani de zile. Am un atelier unde lucrez mai mult pe comanda si care vinde in magazinul Boudoir.

  • Afla ultimele stiri despre vedete pe site-ul www.story.ro.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus