Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Mariah Carey criticata ca a primit bani de la dictator

Mariah Carey criticata ca a primit bani de la dictator

Mariah Carey a atras critici din partea Human Rights Foundation pentru că a cântat la un eveniment sponsorizat de compania deţinută de fiica lui José Eduardo dos Santos, preşedintele Angolei, care este considerat un dictator nemilos. Se vehiculează că onorariul pentru această prestaţie s-ar fi ridicat la 1 milion de dolari, bani consideraţi „murdari” de Fundaţia pentru Drepturile Omului.

Se pare că Mariah Carey nu se mai satură de banii dictatorilor, peste 1 milion de dolari de această dată. În urmă cu 5 ani, aceasta a cântat pentru familia dictatorului libian Muammar Gaddafi. Acum, aceasta a trecut de la prestaţii private la evenimente publice de susţinere a credibilităţii unuia dintre cei mai corupţi tirani care încalcă drepturile omului în Africa” a declarat Thor Halvorssen, preşedintele Fundaţiei pentru Drepturile Omului.

Dacă după ce a cântat în privat pentru familia lui Gaddafi Mariah Carey şi-a cerut scuze în mod public pentru gestul său făcut în necunoştinţă de cauză, de această dată cântăreaţa nu a oferit nicio explicaţie pentru acuzaţiile care i se aduc. Reprezentantul artistei a declarat însă pentru New York Post că dacă preşedintele Obama are dreptul să îl felicite pe dos Santos pentru timpul îndelingat de când ocupă această funcţie, atunci Mariah nu are niciun motiv să îşi ceară scuze.

În timpul concertului din Angola, organizat de Crucea Roşie, Carey a declarat că este mândră să participe la acest eveniment împreună cu preşedintele ţării. În timp ce marea majoritate a locuitorilor Angolei trăiesc sub limita subzistenţei, fiica lui dos Santos este cea mai bogată femeie din ţară şi deţine o companie de telefonie mobilă care a sponsorizat concertul lui Mariah Carey.

Probabil că pentru ultima prestaţie a divei Moşul a trecut-o pe Mariah pe lista copiilor obraznici, nu?

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus