Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Mariah Carey nu-si confirma sarcina din superstitie

Mariah Carey nu-si confirma sarcina din superstitie

In urma zvonurilor tot mai insistente despre sarcina ei, Mariah Carey a scris pe site-ul personal: „Apreciez grija tuturor. Dar sunt foarte superstitioasa. Cand va veni timpul, toata lumea va stii, inclusiv Cindi Berger [n.r. – publicistul cantaretei]”.

Acum cateva zile, site-ul RadarOnline.com anunta in exclusivitate ca Mariah Carey este insarcinata in patru luni, citand o sursa din anturajul cantaretei care declara ca Mariah si sotul ei, Nick Cannon, sunt extrem de bucurosi, dar au hotarat sa nu vorbeasca deocamdata in public despre sarcina.

In viata privata, insa, lucrurile stau altfel. Potrivit sursei citate de RadarOline.com, Nick Cannon vorbeste cu prietenii lui apropiati despre sarcina sotiei, desi in public infirma zvonul de cate ori are ocazia. „Am mai spus-o in trecut si o voi mai spune si in viitor: atunci cand sotia mea va avea chef sa vorbeasca despre un anumit subiect, veti afla acele lucruri direct de la ea”, a declarat recent Nick Cannon intr-o emisiune radiofonica.

„Mariah a facut eforturi mari pentru a ramane insarcinata”, sustine sursa citate de RadarOnline.com, adaugaand ca artista nu intentioneaza sa isi anunte sarcina in viitorul apropiat.

La sfarsitul saptamanii trecute, cantareata a concertat in Brazilia, iar aspectul ei fizic a alimentat zvonurile despre sarcina cantaretei. Dupa concert, ea a scris pe contul ei de Twitter: „In seara aceasta mi-a fost greu sa cant, din anumite motive personale, insa oamenii de aici m-au ajutat sa trec cu bine peste aceste momente”.

In ultimele saptamani, in presa internationala au aparut numeroase informatii despre o posibila sarcina a cantaretei, care pare ca a luat in greutate foarte mult. Artista in varsta de 40 de ani nu a confirmat insa aceste informatii.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus