Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Matt Damon, pacalit de George Clooney

Matt Damon, pacalit de George Clooney

Matt Damon şi George Clooney au filmat împreună „The Monuments Men” („Eroii Monumentelor”), timp în care ultimul a avut ocazia să îşi exerseze talentele de farsor pe pielea colegului său mai tânăr de platou. Matt a povestit toată tărăşenia în direct la The Tonight Show cu John Leno.

Cei 2 actori au convenit să ţină o mică dietă ca să fie în formă pentru filmul la care lucrau, aşa că George s-a gândit la o metodă de a-l face pe Matt să creadă că dieta nu funcţionează şi că în loc să slăbească, ia în greutate. Clooney îi fura o dată la câteva zile pantalonii lui Damon (pantalonii pe care îi purta pe platoul de filmare) şi îi dădea la strimtat.

Eu lucram la sală iar pantalonii mei se strimtau. Mi-am spus că aşa ceva nu este posibil. Cu toate astea, nu i-am spus nimic lui George, ceea ce cred că l-a încântat şi mai tare” a povestit Matt amuzat.

Farsa pe care i-a făcut-o Clooney lui Damon pare desprinsă din filmul „Mean Girls”, în care personajul lui Lindsay Lohan a păcălit personajul lui Rachel McAdams să consume nişte batoane pe care le consumă copii subnutriţi ca să se îngraşe, pe motiv că ar fi batoane de slăbit. Singura diferenţă este că intenţiile lui Clooney au fost total nevinovate.

Iată şi trailerul filmului la care filmau atunci cei 2 super actori, care va fi lansat şi în România în curând.
 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus