Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Matt Damon si-a reinoit juramintele cu soţia

Matt Damon si-a reinoit juramintele cu soţia

În faţa familiei şi a unor invitaţi celebri precum Ben Affleck, Jennifer Gardner, Casey Affleck, Catherine Zeta-Jones şi Michael Douglas, cei doi au spus încă o dată ”da”, pe o insulă din Marea Caraibilor. Cuplul Matt şi Luciana au deja patru copii,  Alexia, 14 ani, provenind dintr-o relaţie anterioară a Lucianei, Isabella, 7 ani, Gia Zavala, 5, şi Stella, 2 ani

 

Se zvoneşte că Matt ar fi cheltuit pentru a închiria staţiunea Sugar Beach, unde a avut loc ceremonia în intimitate, în jur de 600.000 $. Prima ceremonie de căsătorie a cuplului, a avut la loc la Primăria oraşului New York, în 2005. Matt Damon a cunoscut-o pe soţia sa de origine argentiniană în 2003, în timpul filmărilor lui în oraşul Miami, unde ea lucra ca barmaniţă. 

 

În cadrul ceremoniei pe care au organizat-o pe insula Sf. Lucia, din Marea Carraibilor, invitaţii au fost toţi îmbrăcaţi în alb. Evenimentul pe care l-au organizat aici celebrul cuplu Matt – Luciana, va avea un efect pozitiv asupra economiei insulei, conform declaraţiilor oficialilor.

 

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus