Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Matthew Fox si-a pierdut virginitatea la 12 ani

Matthew Fox si-a pierdut virginitatea la 12 ani

Intr-un articol din editia de aprilie 2010 a revistei Playboy, Matthew Fox, vedeta serialului „Lost”, declara ca si-a pierdut virginitatea la 12 ani. Partenera lui era cu doi ani mai mare decat el si nu era prima data si pentru ea.

Totul s-a intamplat intr-un orasel din Wyoming, in conditii nu prea confortabile, isi aminteste actorul: „S-a intamplat literalmente pe pamant, langa un rau, in timp ce in oras avea loc un rodeo. A fost teribil si ciudat.”

Matthew Fox a mai spus legat de viata lui sexuala ca cele mai satisfacatoare experiente le-a avut la colegiu, cand era jucator de fotbal la Universitatea Columbia.

In prezent, actorul din „Lost” este fidel sotiei lui, Margharita, de care il leaga o casnicie de 19 ani si doi copii. El a dezmintit zvonurile aparute in presa cum ca si-ar fi inselat consoarta cu o dansatoare de striptease.

Tot in articolul din Playboy, actorul a mai declarat: „Fidelitatea este un subiect personal. Margharita este iubirea vietii mele. Am reusit sa fim atat independenti, cat si sa mentinem forta relatiei noastre. Pot sa spun sincer ca ne potrivim”.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus