Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Megan Fox nu va juca in Transformers 3

Megan Fox nu va juca in Transformers 3

Conform site-ului Access Hollywood, actrita Megan Fox nu va aparea in al treilea film din seria „Transformers”. Ea juca rolul Mikaelei, iubita personajului principal, interpretat de Shia LaBeouf. O sursa din interiorul studioului Paramount, care produce filmul, a declarat ca pentru a duce personajul masculin intr-o noua directie, acesta nu trebuie sa fie legat de nicio iubita.

Pe de o parte, reprezentantii lui Megan Fox au declarat pentru revista People ca a fost decizia actritei de a renunta la „Transformers”, pe de alta parte, se spune ca decizia de a renunta la serviciile ei i-a apartinut in totalitate regizorului Michael Bay.

Vestea ca Megan Fox nu va mai aparea in „Transformers 3” vine la cateva luni de la izbucnirea unei dispute intre actrita si cativa membrii ai echipei filmului, printre care si Michael Bay. Intr-un interviu din 2009, Megan Fox il compara pe regizor cu Hitler si cu Napoleon, spunand despre el ca este un cosmar pe platourile de filmare, iar in afara orelor de program are o personalitate ciudata, dar ceva mai agreabila.

Membrii echipei de productie a filmului „Transformers” i-au lansat atunci lui Megan o scrisoare deschisa prin care o numeau „nerecunoscatoare, lipsita de clasa si de gratie si neprietenoasa”. Despre declaratiile actritei, regizorul Michael Bay a spus ca sunt parte din sarmul ei, dar ca ii place oricum sa lucreze cu ea. La vremea respectiva, regizorul declara ca asteapta afirmatii nebunesti din partea actritei si dupa ce vor filma „Transformers 3”. Se pare totusi ca Megan nu va mai avea ocazia sa le faca.

  • Filmarile pentru „Transformers 3” au inceput deja, filmul fiind programat sa apara la cinematografe in iulie 2011.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus