Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Mel Gibson divorteaza dupa 28 de ani de casnicie

Mel Gibson divorteaza dupa 28 de ani de casnicie

Intr-o declaratie comuna eliberata pentru Access Hollywood, Robyn si Mel Gibson au anuntat oficial ca divorteaza: „In timpul casniciei si a despartirii noastre, am incercat sa mentinem discretia si integritatea familiei si vom continua sa o facem”.

Robyn Gibson a inaintat actele de divort pe 13 aprilie, la un tribunal din Los Angeles, invocand „diferente ireconciliabile” ca motiv al despartirii. Totusi, se zvoneste ca Mel si Robyn, ambii in varsta de 53 de ani, sunt despartiti de aproape trei ani.

Cei doi s-au cunoscut in Australia, in 1977, pe vremea cand ea era asistenta de stomatolog, iar el tocmai cunoscuse succesul cu filmul „Mad Max”. S-au casatorit in 1980 si au impreuna sapte copii, cu varste cuprinse intre 28 si 10 ani. Ultimul nascut, Thomas, este singurul minor si Robyn cere custodia lui, precum si o alocatie din partea actorului australian. Avocatul ei este Laura Wasser, cea care le-a reprezentat si pe Angelina Jolie si Britney Spears atunci cand au divortat.

Conform Access Hollywood, sotii Gibson nu au incheiat un contract prenuptial, astfel incat cel mai probabil bunurile vor fi impartite in jumatate. Averea lui Mel Gibson era estimata in decembrie 2008 de catre National Enquirer la aproximativ 900 de milioane de dolari.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus