Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Mel Gibson, implicat intr-un accident de circulatie

Mel Gibson, implicat intr-un accident de circulatie

Actorul/ regizorul Mel Gibson a scapat nevatamat dintr-un un accident de circulatie, dupa ce a pierdut controlul automobilului sau pe o strada din Malibu, au informat autoritatile americane, citate de AFP. Accidentul a avut loc duminica, 15 august 2010, la ora locala 20.35, pe o strada din Malibu. „Dintr-un motiv necunoscut, Mel Gibson a virat la dreapta si s-a lovit de stancile de pe marginea soselei”, a declarat politia rutiera californiana intr-un comunicat.

„Mel Gibson a oferit toate informatiile necesare ofiterilor de politie sositi la locul accidentului, a semnat o declaratie si a fost condus acasa de catre un prieten”, se precizeaza in acelasi comunicat. „Automobilul sau a fost remorcat. Ipoteza conducerii automobilului sub influenta drogurilor sau a alcoolului a fost indepartata”.

Mel Gibson a mai fost in atentia presei cu un scandal in 2006, cand a fost arestat in Malibu, pentru ca a fost prins conducand automobilul sub influenta alcoolului, cu o alcoolemie de doua ori peste limita legala. Actorul a fost plasat atunci in regim de eliberare conditionata, pentru trei ani, si a trebuit sa achite o amenda de 1.300 de dolari, dupa o internare obligatorie intr-o clinica de dezintoxicare. Atunci, vedeta a socat Hollywood-ul dupa ce i-a spus politistului care l-a retinut ca „evreii sunt responsabili pentru toate razboaiele din lume”. Actorul originar din Australia si-a cerut ulterior scuze pentru aceasta afirmatie.

In ultimele saptamani, Mel Gibson a avut din nou probleme cu politia din Los Angeles, care il ancheteaza pentru o presupusa agresiune comisa asupra fostei lui iubite, Oksana Grigorieva.

  • Mel Gibson este catolic practicant, a fost crescut in Australia si in anii ’90 a fost unul dintre cei mai populari si mai bine platiti actori din lume. El a castigat doua premii Oscar, la categoriile Cel mai bun regizor si Cel mai bun film, in 1995, pentru „Inima neinfricata”.

Sursa: www.mediafax.ro.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus