Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Mesaj pentru Miley Cyrus: „Nu te prostitua!”

Mesaj pentru Miley Cyrus: „Nu te prostitua!”

Sinead O’Connor a scris o epistola publica emotionanta adresta lui Miley Cyrus, in care o sfatuieste sa nu lase industria muzicala sa o "prostitueze". Miley Cyrus in varsta de 21 de ani care a scocat publicul si critica cu iesirile sale extreme a dezvaluit ca cel mai recent videoclip al ei, "Wrecking Ball", a fost inspirat din celebrul clip al melodiei lui Sinead, "Nothing Compares 2 U".

"Draga Miley, nu aveam de gand sa scriu scrisoarea asta", incepe scrisoarea artistei, "dar astazi am evitat telefoane de la diverse ziare care doreau sa comentez faptul ca videoclipul tau a fost conceput sa semene cu Nothing Compares… Ce iti spun, iti spun din spirit matern si cu dragoste. (…) Discurile tale sunt suficient de bune incat sa nu mai ai nevoie de umbra lui Hannah Montana. E de mult disparuta. Nu pentru ca te-ai dezbracat, ci pentru ca faci albume grozave", continua artista in varsta de 46 de ani.

Sinead O’Connor declara flatata de faptul ca Miley Cyrus o priveste ca pe un model, dar isi exprima si ingrijorarea ca din cauza industriei in care activeaza a ajuns sa creada ca este "cool" sa se dezbrace sau sa faca gesturi cu conotatii pornografice in videoclipuri, aceasta atitudine ducand, de fapt, la "umbrirea talentului". O’Connor o sfatuieste pe Miley Cyrus sa refuze sa isi exploateze corpul sau sexualitatea pentru ca barbatii sa faca bani din ea. "Sunt in industrie de suficient de mult timp ca sa stiu ca barbatii care fac mai multi bani decat tine din fapul ca tu te dezbraci. (…) Te rog, refuza sa te prostituezi. Corpul tau este pentru tine si pentru iubitul tau."

Videoclipul piesei "Nothing Compares 2 U", aparut in 1990 si considerat hitul care a lansat-o pe Sinead pe plan international, avea in centru doar chipul cantaretei, brazdat uneori de lacrimi. Clipul melodiei lui Miley, "Wrecking Ball", regizat de Terry Richardson, lansat in acest an pe 9 septembrie, contine de asemenea imagini cu fata cantaretei, in timp ce ii curg lacrimi pe obraz.

Videoclipul lui Miley Cyrus s-a apropiat de cel al lui Sinead O’Connor si prin succesul inregistrat, ajungand la 12,3 milioane de vizualizari pe YouTube in 24 de ore.

Vezi cele doua clipuri, mai jos:

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus