Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Michael Douglas, diagnosticat cu cancer la gat

Michael Douglas, diagnosticat cu cancer la gat

Actorul Michael Douglas, in varsta de 65 de ani, a fost diagnosticat cu cancer la gat si urmeaza sa faca radioterapie si chimioterapie timp de opt saptamani, informeaza Reuters. Medicii se asteapta ca actorul american sa se vindece complet in circa doua luni, a declarat purtatorul lui de cuvant, pentru revista People. Niciun alt detaliu privind boala actorului nu a fost facut public, dar acesta a declarat ca este „foarte optimist”.

2010 nu a fost unul foarte bun pentru Michael Douglas, fiul sau, Douglas, fiind condamnat la cinci ani de inchisoare pentru posesie de heroina si trafic de cocaina si mari cantitati de metamfetamina.

De-a lungul unei cariere de peste 40 de ani, Michael Douglas a castigat doua premii Oscar: unul in calitate de producator al filmului „Zbor deasupra unui cuib de cuci”, impreuna cu Saul Zaentz, in 1976, iar celalalt pentru rolul magnatului din lumea finantelor Gordon Gekko din filmul „Wall Street”, regizat de Oliver Stone. De altfel, actorul si-a reluat acest rol in filmul „Wall Street: Banii sunt facuti sa circule/ Wall Street: Money Never Sleeps”, care a avut premiera internationala la Festivalul de la Cannes, in mai 2010.

Michael Douglas a aparut in numeroase filme, precum „Idila pentru o piatra pretioasa” si „Wonder Boys”, insa rolul care l-a propulsat a fost cel al inspectorului de politie Steve Keller, pe care l-a interpretat in serialul de televiziune „Strazile din San Francisco”, difuzat de postul ABC intre anii 1972 – 1976.

In 2009, Michael Douglas – care este casatorit cu actrita galeza Catherine Zeta-Jones – a primit premiul pentru intreaga cariera din partea Institutului de Film American. El mai are in palmares un premiu Cesar onorific, in 1998, si un Glob de Aur pentru intreaga activitate, in 2004. De asemenea, Michael Douglas a primit titlul de Mesager al Pacii din partea Organizatiei Natiunilor Unite, in anul 1998.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus