Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Michael Douglas s-a vindecat de "sex"

Michael Douglas s-a vindecat de "sex"

Michael Douglas este in sfarsit fericit alaturi de sotia lui, Catherine Zeta-Jones, si de cei doi copii. Cunoscut pentru faptul ca nu se putea abtine de la a face sex, cu toate ca a incercat sa se trateze de aceasta dependenta, actorul de 65 de ani este acum mult mai relaxat.

„Ma simt in largul meu si nu imi mai pasa atat de tare de libidoul meu, probabil ca vine odata cu inaintarea in varsta si cu fericirea. Cred ca m-am calmat”, a declarat Douglas pentru revista Esquire.

  • Citeste zilnic stirile mondene pe Story.ro!

Michael Douglas si Catherine Zeta-Jones au vorbit doi ani de zile inainte de a se casatori, in 2000. Impreuna au doi copii, Dylan (9 ani) si Carys (6 ani).

Incearca sa-si recastige fiul

Cameron (31 ani), fiul lui Michael Douglas din casatoria cu Diandra Luker, este acum pe cale de a fi condamnat pentru posesie si consum de heroina, pedeapsa minima fiind de zece ani de inchisoare.

Actorul a admis faptul ca nu poate face fata situatiei si ca, probabil, nici nu a fost un tata prea bun pentru Cameron, insa incearca sa refaca legatura cu el: „Este o problema permanent, insa consumul de droguri nu este ceva iesit din comun in familia mea. Am avut un frate care a murit acum cinci ani din cauza asta”, a spus actorul.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus