Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Michael Douglas si-ar putea pierde vocea

Michael Douglas si-ar putea pierde vocea

Michael Douglas si-ar putea pierde vocea din cauza cancerului la gat cu care a fost recent diagnosticat, actorul american confruntandu-se cu riscul de a nu mai juca niciodata in filme, informeaza femalefirst.co.uk. Medicii se asteapta ca recuperarea sa fie completa dupa tratament, insa l-au prevenit pe actor asupra riscului de a nu mai putea juca in filme dupa sedintele de radioterapie si chimioterapie pe care le va face in urmatoarele doua luni.

Actorul in varsta de 65 de ani va fi tratat intr-o clinica din New York, iar potrivit unor surse din presa americana, medicii vor adopta o forma de terapie agresiva, pentru a nu fi obligati sa recurga la o interventie chirurgicala in zona laringelui. Medicul Lawrence Tena de la Beth Israel Comprehensive Cancer Center din New York a declarat pentru Fox News: „Cand un pacient face atat radioterapie, cat si chimioterapie, in general, este vorba de o forma avansata de cancer. Insa 60-70% dintre pacienti supravietuiesc, chiar daca au o forma avansata de cancer”.

In cazul in care radioterapia si chimioterapia nu vor fi eficiente, Michael Douglas va trebui sa fie operat si va suporta o laringectomie partiala sau totala. In urma unei astfel de operatii, actorul ar putea avea vocea schimbata sau ar putea sa si-o piarda complet. Medicii se asteapta insa ca Michael Douglas sa se vindece complet in circa doua luni. Asteptand sa inceapa tratamentul, actorul isi petrece timpul alaturi de sotia lui, actrita Catherine Zeta-Jones, si de cei doi copii ai lor – Dylan, in varsta de zece ani, si Carys (7 ani).

Michael Douglas si-a anulat toate aparitiile in public care erau prevazute pentru lunile urmatoare, inclusiv participarea la un forum in Hong Kong si la actiunile de promovare a celui mai recent film al sau, „Wall Street: Money Never Sleeps”.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus