Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Michael Douglas si Catherine Zeta-Jones nu divorteaza

Michael Douglas si Catherine Zeta-Jones nu divorteaza

De cateva luni se zvoneste ca actorii Michael Douglas si Catherine Zeta-Jones ar fi pe punctul sa divorteze. Nimic nu este insa adevarat: cei doi au decis ca divortul nu este o alegere rentabila, motiv pentru care cei dou au ajus la concluzia ca cea mai buna solutie este aceea de a trai separat.

Nici unul dintre cei doi nu au ca prima optiune divortul, dupa cum nici unul nu exclude refacerea relatiei, si considera ca perioada princare trec acum este cea mai buna solutie in incercarea de salvare a casniciei lor.

Satui de zvonurile despre divort, cei doi soti au decis sa vorbeasca despre cum concep ei – foarte personal – casatoria: impreuna, dar despartiti! Ca toate cuplurile, Douglas si Zeta-Jones trebuie sa gestioneze cat se poate de bine timpul care trece si diferenta de caracter. In fata problemelor d ecuplu pe care au fost nevoiti sa le rezolve ei s-au hotarat sa traiasca separat.

Diferenta de varsta intre cei doi: 25 de ani

 

Actrita galeza locuieste in casa lor de 3,5 milioane de euro din statul New York, alaturi de cei doi copii – Dylan, 13 ani, si Carys – 10 ani -, iar Michael Douglas a ales atmosfera animata din Manhattan. Michael Douglas isi petrece impreuna cu familia sfarsitul de saptamana.

Michael Douglas si Catherine Zeta-Jones sunt casatoriti de 13 ani, iar separarea celor doi este o decizie comuna, cu scopul salvarii casniciei, dar gurile rele spun ca actorul a preferat acest aranjament unui divort care l-ar costa 250 milioane de euro.

Apropiati ai celor doi au afirmat ca "Divortul ar avea prea multe repercusiuni asupra copiilor si ar fi o presiune asupra amandurora din punct de vedere emotional si al sanatatii". Prietenii le recomanda sa petreaca mai mult timp departe de lumina reflectoarelor si ii incurajeaza sa faca eforturi pentru salvarea casniciei.

In cateva interviuri, Zeta-Jones a afirmat ca gaseste divortul dezgustator si ca are casnicia in sange. Cand a fost intrebata care este secretul unui mariaj reusit, actrita a pus accentul pe respect si pe spatiul care trebuie acordat partenerului. "Data fiind diferenta de varsta, este remarcabil faptul ca semanam. Avem o relatie simpla si relaxata", spunea zambind Zeta-Jones.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus