Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Michael Jackson a murit

Michael Jackson a murit

Stirea ca Michael Jackson a murit a facut instant ocolul lumii. In dupa-amiaza zilei de 25 iunie, cantaretul a fost transportat la Centrul Medical UCLA, dupa ce a suferit un aparent atac de cord. Paramedicii au fost chemati prin telefon la casa lui din Los Angeles, unde l-au gasit fara puls. Medicul lui personal, care era cu el cand cantaretului i s-a facut rau, a incercat in zadar sa-l resusciteze pana la sosirea ambulantei.

Conform unei declaratii din partea spitalului, doctorii de la UCLA au incercat timp de o ora sa-l readuca la viata pe cantaret, dar fara rezultat. Cauza exacta a mortii va fi aflata dupa realizarea autopsiei, care se va face in decursul zilei de vineri, 26 iunie. Este posibil sa treaca saptamani pana sa se determine cauza exacta a mortii, deoarece testele toxicologice necesita timp. Doar atunci se va stii cu certitudine daca Michael Jackson avea in corp alcool, droguri sau medicamente prescrise.

Stirea mortii lui Michael Jackson vine la nicio zi de la moartea actritei Farrah Fawcett.

Michael Jackson trebuia sa sustina 50 de concerte in Marea Britanie, incepand cu 13 iulie 2009. Biletele pentru aceste spectacole au fost vandute in timp record. Luna trecuta, patru dintre concerte au fost amanate, fapt care a ridicat semne de intrebare legate de starea de sanatate a artistului, desi organizatorii au declarat ca amanarea se datoreaza amplorii scenei.

Michael Jackson avea 50 de ani si a lasat in urma trei copii. A fost casatorit din 1994 pana in 1996 cu Lisa Marie, fiica lui Elvis Presley, apoi cu asistenta Debbie Rowe, pana in 1999. Impreuna au avut un fiu, Michael Joseph, si o fiica, Paris Michael Katherine. In 2002, s-a nascut Prince Michael, cel de-al treilea copil al cantaretului, mama lui fiind o mama-surogat a carei identitate nu a fost dezvaluita.

Michael Jackson a fost de doua ori acuzat de molestare de minori. Prima data in anii ’90, cand a ajuns la o intelegere cu familia copilului, pentru 22 de milioane de dolari, a doua oara in 2003. Doi ani mai tarziu, a fost achitat. De atunci, cantaretul a trait retras si nu a mai sustinut concerte. Despre spectacolele pe care le pregatea pentru 2009-2010 a declarat ca vor fi ultimele din cariera lui.

Michael Jackson, supranumit „The King of Pop”, ramane unul dintre cei mai mari cantareti din istorie. Albumul „Thriller” din 1982 este pana in ziua de azi cel mai bine vandut din toate timpurile. Jackson a primit 13 premii Grammy si se estimeaza ca albumele lui s-au vandut in peste 750 milioane de exemplare.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus