Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Michelle Obama, aniversare plina de vedete

Michelle Obama, aniversare plina de vedete

Michelle Obama a împlinit vineri 50 de ani şi şi-a serbat ziua sâmbătă seara, în cadrul unei petreceri grandioase, la care au luat parte şi numeroase vedete. John Legend este cel care i-a cântat „La mulţi ani” Primei Doamne iar Beyonce, vechea prietenă a cuplului prezidenţial a ţinut şi ea un concert de aproximativ 30 de minute însoţită de o orchestră.

Deşi invitaţilor li s-a cerut să păstreze discreţia în privnţa evenimentului, Beyonce a postat câteva fotografii de la petrecerea aniversară a lui Michelle Obama. Diva pop a purtat o rochie scurtă aurie şi s-a fotografiat cu noul căţel al familiei prezidenţiale, Sunny. Beyonce le-a mai cântat celor 2 la balul de inaugurare în 2009 şi la ceremonia jurământului în 2013.

La petrecere au luat parte aproximativ 500 de invitaţi, printre care şi numeroase vedete. Pe lângă John Legend, care a venit însoţit de soţia sa, modelul Chrissy Teigen şi Beyonce, au mai luat parte la eveniment şi actorul Samuel L. Jackson, cântăreţele Mary J. Blidge şi Jennifer Hudson, sportivul Magic Johnson, designerul Michael Kors şi legenta vie Stevie Wonder.

Invitaţia pentru petrecere promitea "Snacks & Sips & Dancing & Dessert" şi îi ruga pe invitaţi să poarte pantofi confortabili pentru că se va dansa. Se pare că Prima Doamnă a purtat un costum roşu cu negru şi a arătat, ca de obicei, minunat!

Mai multe imagini aici

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus