Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Mihaela Cernea si Costin Craioveanu: Fericirea la puterea a doua

Mihaela Cernea si Costin Craioveanu: Fericirea la puterea a doua

Anul care de-abia s-a încheiat a fost cu totul special pentru cântăreaţă. În 2014 s-au împlinit zece ani de când artista şi-a pus pirostriile şi, tot atunci, membra trupei Class a sărbătorit 20 de ani de la înfiinţarea formaţiei care i-a adus notorietatea.

Ea a pus bazele primei trupe dance din România şi este un nume cunoscut în industria muzicală de la noi de peste două decenii. El este un pictor renumit atât în ţară, cât şi peste hotare. Dar Mihaela şi Costin au şi alte motive de mândrie: fiul lor, Leon, moşteneşte talentul mamei şi susţine deja concerte cu propria trupă, Alarma, pe când mezina familiei, Leia, fură tot mai mult meseria tatălui. Pe scurt, o familie modernă, în care domnesc dragostea şi libertatea deplină de exprimare!

Care este secretul unei relaţii de durată? Iată, aveţi deja zece ani de la nuntă!

Mihaela: Habar n-aveam că s-au făcut zece ani de căsnicie! M-a sunat un prieten să-mi ureze la mulţi ani şi eu i-am spus că nu e ziua mea de naştere. Când mi-am dat seama că de fapt se împliniseră zece ani de căsnicie…

Nu sărbătoriţi astfel de evenimente?

Mihaela: Nu, noi nu sărbătorim primul pupic şi prima îmbrăţişare. Dacă nici nunta nu am ţinut minte s-o sărbătorim vreodată… De fapt, nu avem nevoie de ocazii speciale pentru a sărbători. Sărbătorim când vrem noi.

Ce gest romantic ai făcut pentru soţia ta în ultima vreme?

Costin: I-am reparat maşina.

Totuşi, ce vă ţine împreună?

Costin: E simplu: Mihaela e sufletul meu pereche!

Mihaela: Noi, care de 13 ani suntem împreună, nu am ieşit niciodată la distracţie unul fără altul. Asta a fost o regulă pentru noi de la început. Şi ieşim tot timpul prin cluburi.

Chiar şi acum, când aveţi doi copii?

Mihaela: Desigur! Mama stă chiar lângă noi şi îi lăsăm pe copii la ea când mergem în club. Îi luăm înapoi pe la patru dimineaţa, când ne întoarcem acasă.

Ce educaţie le oferiţi copiilor?

Mihaela: Îi las pe copii să se descurce singuri. Pe Leia o trimiteam la patru ani să cumpere ulei şi cartofi de la magazin. Noi dormim până la 11-12, după ce ne întoarcem din club, iar Leia se trezeşte la 7-8 dimineaţa, îşi pune singură lapte cu cereale, se uită la desene animate şi merge pâş-pâş ca să nu ne deranjeze.

Vă gândiţi vreodată că puteţi să scăpaţi copiii din mână oferindu-le atâta libertate?

Mihaela: Nimeni nu-ţi garantează că, dacă-i creşti altfel, n-o să-i scapi din mână. Chiar dacă ai reguli stricte pentru ei, să fie în pat la nu ştiu ce oră, nu-i exclus să plece într-o bună zi de-acasă. Eu am fost crescută exact aşa cum îmi cresc copiii. Părinţii mei petreceau, iar eu şi fratele meu ne chemam prietenii seara acasă şi făceam petrecerile noastre.  Dar libertatea ne-a şi responsabilizat.

E mult mai complicat cu doi copii decât cu unul singur?

Mihaela: E mai greu cu doi copii, pentru că trebuie să intervii atunci când se bat, dar, pe de altă parte, se joacă împreună şi se iubesc foarte mult. Ea e foarte iubitoare şi mămoasă, iar el e mai cool. Când adoarme Leia, doar atunci se duce Leon să o pupe. Pe ascuns, să nu ştie ea că el o iubeşte.

Leon, de-a ce te joci cu sora ta?

Leon: De-a nimic. Facem lucruri diferite. Eu mă joc şi Leia stă la televizor.

O ajuţi pe Leia la lecţii?

Leon: Nu, bunica o ajută.

Am înţeles că bați la tobe. Ce melodie îţi place cel mai mult?

Leon: „Pump it“, de la Black Eyed Peas.

Ce activităţi aveţi în familie?

Costin: Avem o sufragerie foarte mare, unde eu pictez şi copiii se joacă. Leia mai face câte un tablou şi îmi cere zece lei că m-a ajutat. Leon merge la înot, exersează la tobe. Copiii fac şcoală, pian, tobe, înot, au destule activităţi. Chiar ne ocupăm de treaba asta.

Ce trăsături de caracter au împrumutat copiii de la tine?

Costin: Leon este puţin coleric, aşa cum sunt şi eu, dar brici. Iar Leia este ca maică-sa, o sufletistă şi o finuţă.

Şi, că tot veni vorba despre calităţi, care sunt atuurile Mihaelei?

Costin: Are un suflet bun, e deschisă, nu minte, nu înşală, e omul perfect.

Cum a fost prima voastră întâlnire?

Costin: A fost dragoste la prima vedere!

Cum schimbă certificatul de căsătorie o relaţie?

Mihaela: În niciun fel. Când ne-am decis să facem un copil, ne-am căsătorit, iar la o lună după nuntă am rămas gravidă. Eu am simţit
nevoia ca, atunci când sunt gravidă, să fiu şi căsătorită.

Ai ezitat când ai dat cariera pe maternitate?

Mihaela: Naşterea a fost un motiv de bucurie pentru mine, nu m-a împiedicat în viaţă cu nimic. La trei săptămâni după naştere, am plecat în turneu cu trupa şi am luat bebeluşul cu mine.

Ce reguli v-aţi impus unul altuia în căsnicie?

Mihaela: Să rezistăm tentaţiilor. Mai ales în cazul nostru, care ieşim foarte mult prin cluburi, există tentaţii la tot pasul. Eu nu l-am înşelat niciodată pe Costin şi cred că nici el pe mine. Adică sunt aproape sigură.

Ai fi în stare să rămâi căsătorită doar de dragul copiilor?

Mihaela: N-aş sta cu cineva căruia i-aş zâmbi fals. Să stai în pat cu duşmanul?! În niciun caz! Ar fi o prefăcătorie şi nu m-am prefăcut în viaţa mea. Peste certuri se mai trece, dar peste infidelitate nu!

Cum se soluţionează certurile dintre voi doi?

Mihaela: Aaa, nu prea îl bag în seamă. După atâţia ani, am realizat că asta e soluţia. E o prostie să ajungem să ţipăm unul la altul.

Ce înseamnă motiv de divorţ pentru tine?

Costin: Minciuna şi înşelatul.

Aveţi secrete?

Mihaela: Nu prea, dar nici nu e în regulă să-i povestești soţului despre relaţiile anterioare. Noi parcă ne-am început viaţa în momentul în care ne-am cunoscut.

Cum s-a schimbat relaţia voastră în timp?

Mihaela: Pasiunea aia nebună de început chiar e la început. Dar lucrurile s-au desfăşurat normal între noi şi treaba merge. Şi dacă treaba merge…

Laşi lucrurile în plata Domnului?

Mihaela: Nu trebuie să te delaşi ca femeie totuşi. Trebuie să ai grijă să nu te îngraşi, să fii aranjată, să nu te vadă bărbatul în ultimul hal. Eu am mers la sală în fiecare zi după naştere, am făcut tot ce mi-a stat în putinţă ca să ajung la greutatea cu care mă simt eu bine.

Mihaela, fanii tăi vor să ştie ce se mai întâmplă cu trupa Class…

Mihaela: În 2014, am scos o piesă care a fost difuzată la multe radiouri, am făcut şi videoclip, dar acum fiecare membru al trupei s-a îndreptat spre altceva. Eu sunt ocupată cu studioul şi produc muzică.

Că tot suntem la început de an, v-aţi făcut rezoluţii pentru 2015?

Mihaela: Mie producţia muzicală îmi ocupă aproape tot timpul acum.

Costin: Eu nu-mi fac planuri cincinale, mă gândesc la ziua de astăzi şi habar n-am ce va fi mâine.

Articol preluat din ediția de ianuarie 2015 a revistei Femeia.

Autor: Alexandra Rotărescu

Sursa foto: Vlad Stănescu

Make-up: Andreea Afloarei     HairStyle: Brigitta Bartha

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus