Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Mihaela Radulescu: "Am batut recordul la procese contra presei"

Mihaela Radulescu: "Am batut recordul la procese contra presei"

STORY: Nu demult, fostul tau sot declara intr-un interviu ca se ocupa exclusiv de fiul vostru, Ayan, o afirmatie care, probabil, te-a deranjat foarte tare. Ai avut o discutie cu el pe aceasta tema?

MIHAELA RADULESCU: Mai fac o data apel la prostimea din presa romaneasca – treziti-va odata la realitate: un copil de nici cinci ani nu e un subiect de tabloid! Nu mai fiti vulgari si criminali, opriti-va cu aceste aprecieri absurde, care n-au legatura cu nimic. Copilul meu citeste, aude, intelege si e mult mai inteligent ca multi dintre voi. Pentru ultima oara o spun public, copilul atat legal, cat si din tot sufletul meu, e langa mine, cu mine, eu ma ocup de cresterea lui si de zambetul, si de soldatii, si de povestile si desenele, si de gradinita lui. Tatal lui a fost prezent rar in viata lui, caci e un om ocupat, il vede mai mult in weekend, cand eu muncesc. Copilul meu locuieste cu mine si asa va trai pana la majorat.

„In meseria mea, daca nu inveti sa faci distinctia intre critica de specialitate si barfitorii jegosi, o iei razna”.

STORY: Ochiul presei sta mult si pe starea de spirit a copilului dupa divort. Ce zice el de nebunia din jurul lui?

M.R.: Nu priveste pe nimeni starea copilului meu, nu-mi cresc copilul dupa parerile si sfaturile cititorilor, fie ei si inteligenti, forumistilor cretini sau barfitoarelor cu unghii false. Copilul meu nu e la cheremul gurilor spurcate. Il feresc cat pot de rautati si imbecili, dar e din ce in ce mai greu, ca e cam aglomeratie…

Imi ascut armele si lupt pentru drepturile mele si, mai ales, ale copilului meu. Inca mai vreau sa-l cresc in aceasta tara, dar e aproape imposibil. Ajungi sa-ti dai seama ca, din cauza prostiei unor jurnalisti, viitorul copilului tau e grav afectat si nu-ti doresti decat sa-i dai in judecata pana iti dau si haina de pe ei, ca am destui saraci de ajutat, si sa emigrezi, ca nu-i chip sa-ti mai placa tara ta.

STORY: Ziarele au publicat numeroase articole malitioase cu privire la relatia ta cu Dani Otil. Ce te-a deranjat cel mai tare?

M.R.: Toate minciunile, de la cele de cea mai proasta factura pana la discriminarea legata de varsta. Am batut recordul la procese deschise sau in pregatire si la drepturi la replica.

STORY: Cu unele exceptii, acordate unor tabloide, tu si Dani ati incercat sa limitati accesul presei in viata voastra privata. Te-ai obisnuit cu aceasta scrutare a detaliilor personale?

M.R.: Am procedat asa cum am crezut ca e mai bine, mai ales atunci cand am vazut ca avem de-a face cu o presa fara caracter si fara scrupule, care si-ar vinde si mama pentru un cititor in plus. Nu noi inventam stiri de doi bani, nu noi scriem mizerii despre garsoniera, despre unde dorm eu, despre asa-zisa casa pe care ne-o luam in Pipera, despre aberatia cu imprumutul la banca, despre motivul divortului meu, despre cine plateste notele de plata si alte asemenea minciuni ordinare.

  • Citeste interviul integral in revista Story, nr.10, 9-15.03.09.
  • Afla ultimele stiri mondene de pe site-ul www.story.ro.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus