Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Mihaela Radulescu si Andreea Marin rivale la acelasi post Tv

Mihaela Radulescu si Andreea Marin rivale la acelasi post Tv

Pe 20 mai, la ora 14, este programata prima editie a emisiunii, care va dura trei ore. Intitulat „Alegerile Mihaelei”, show-ul va fi difuzat in prima instanta in sase editii, duminica, urmand ca apoi sa se stabileasca daca proiectul va continua sau nu. „«Alegerile Mihaelei» este un proiect care va prezenta publicului oameni care spun povesti frumoase despre Romania, de la specialisti la artisti, de la politicieni respectati la oameni simpli remarcabili.

O emisiune de infotainment, care va mentine un echilibru armonios intre informatie si divertisment”, anunta un comunicat remis de Realitatea TV. De altfel, Realitatea TV pare ca isi slefuieste politica editoriala si renunta la exclusivitatea stirilor si a talk-show-urilor: pe langa emisiunea Mihaelei Radulescu, un alt proiect atipic pentru un astfel de post va fi inclus in grila.

Mihaela Radulescu rivala cu Andreea Marin la Realitatea Tv

Andreea Marin Banica e in carti pentru a gazdui o emisiune saptamanala, parte a unei campanii mai ample, numita „Trezeste Romania”. Emisiunea va fi produsa de fundatia ei, „Pretuieste viata”, in parteneriat cu postul lui Elan Schwartzenberg si are ca scop promovarea romanilor merituosi.

CITESTE ARTICOLUL COMPLET IN REVISTA STORY [11 – 24 mai 2012]!

Bonus: imagini exclusive de la petrecerile de 1 Mai ale vedetelor, un album de familie, in care vioara intai e Ovi, omul care nu se sperie de Eurovision, si fotografii incendiare de la concertul pe care Robert Turcescu l-a tinut de ziua lui!
 

 

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus