Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Mila Kunis a nascut o fetita

Mila Kunis a nascut o fetita

Actorii Mila Kunis (31) şi Ashton Kutcher (36) au vedenit părinţi de fată. Actriţa a născut marţi într-un centru medical de lux din Los Angeles.

Deocamdată, actorii nu au făcut public numele fetiţei. De asemenea, ei nu au comunicat presei niciun detaliu legat de naşterea fiicei lor. Încă de la începutul sarcinii, Mila Kunis a arătat presei o atitudine rezervată.
Aceasta a declarat cu ceva timp în urmă, în cadrul emisiunii "Ellen DeGeneres Show", că ar fi preferat să-şi ascundă sarcina cât mai mult timp posibil. Dacă burtica nu i s-ar fi mărit, atunci cu siguranţă că şi-ar fi putut îndeplini dorinţa.

În ciuda acestei atitudini, actriţa a încercat să portretizeze un pic din personalitatea viitorului ei copil. "Nu vreau să fie nesimţit. Mi se pare că foarte mulţi copii din zilele noastre sunt aşa. Amândoi ne dorim un copil manierat, sincer, un copil pe care atunci când lumea îi întâlneşte să spună «Ce copil cuminte!»", a mărturisit Mila Kunis. Aceasta a mai promis că după ce va naşte, va încerca să se dedice total vieţii de familie.

"Nu vreau să fiu genul de om care se gândeşte doar la muncă. Pentru mine, munca de actriţă a fost mai mult un hobby care s-a transformat într-o profesie, dar nu mănânc şi nu respir actorie", a declarat actriţa pentru o revistă americană de renume.

Surse din anturajul celor doi afirmă ca cei doi plănuiesc să se căsătorească la anul. Logodna lor a avut lor anul acesta, în februarie.

Presa tabloidă a încercat deja să realizeze cu ajutorul specialiştilor o schiţă robot, care o înfăţişează pe micuţă, la doar câţiva anişori. Cât de reuşită vi se pare aceasta?
 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus