Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Mila Kunis e insarcinata

Mila Kunis e insarcinata

Mila Kunis şi Ashton Kutcher vor fi părinţi anul acesta susţin din surse apropiate cuplului mai multe publicaţii online, printre care People Magazine şi E Online. Dacă ştirea se dovodeşte a fi adevărată este vorba despre primul copil pentru amândoi actorii, care formează un cuplu din 2012.

”Ashton şi Mila simt că au câştigat la loteria copiilor. A fost un mare şoc pentru amândoi dar se simt în stare să facă faţă provocării. Nu părea că pot fi mai îndrăgostiţi decât sunt dar perspectiva de a creşte împreună un copil le-a solidificat relaţia şi angajamentul unul faţă de celălalt” a declarat un apropiat al cuplului.

Luna trecută am aflat şi despre logodna celor doi, pe care multă lume a aşteptat-o, mai ales că s-a finalizat şi divorţul dintre Ashton şi Demi Moore. Mila s-a afişat în public purtând pe inelarul stâng un inel impresionant, dar cuplul nu a anunţat vestea în mod oficial. Surse din anturajul lor au confirmat atunci logodna pentru a confirma acum şi sarcina.

Mila şi Ashton s-au cunoscut pentru prima oară pe platourile de filmare ale show-ului tv „That ’70s Show” în care au jucat un cuplu dar nu s-a întâmplat nimic mai mult între ei. Relaţia lor a fost reluată după ce Ashton s-a despărţit de Demi în 2011 devenind din prieteni unul dintre cele mai admirate cupluri.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus