Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Miley Cyrus aniversare pentru adulti

Miley Cyrus aniversare pentru adulti

De ziua ei, Miley a petrecut cuminte, alături de familie după care şi-a făcut de cap cu prietenii. Ziua de naştere a artistei a fost pe 23 noiembrie, înainte de prestaţia de pe scena American Music Awards 2013, aşadar Miley nu s-a solicitat prea tare.

Cântăreaţa a dezvăluit pe Instagram un cadou făcut în casă în culorile curcubeului pe care l-a primit de la o bună prietenă, un ”M” imens realizat din trandafiri roz primit de ziua ei dar şi alte instantanee în care apărea nemachiată. De la tatăl său, Billy Ray Cyrus, Miley a primit în dar un can-am în valoare de 24 de mii de dolari personalizat.

Adevărata petrecere a fost după ce prestaţia lui Miley Cyrus a încheiat show-ul AMA 2013. Binenţeles, şi de această dată şi-a uimit audienţa cu ajutorul unei pisici simpatice care a cântat şi a plâns într-un decor psihedelic spaţial. Miley era şi ea îmbrăcată într-un costum minuscul imprimat cu pisicuţe.

După show, petrecerea aniversară pentru adulţi a lui Miley Cyrus s-a organizat la Beachers Madhouse, alături de alte vedete precum Wiz Khalifa, Amber Rose, Kelly Osbourne şi 2 dintre membrii One Direction. Un alt invitat special la party, în contrast cu toată nebunia care s-a petrecut în acea seară a fost un personaj de poveste, Loraxul lui dr. Seuss.

Atmosfera a fost întreţinută de dansatoare care au executat aproape goale mişcările indecente ale dansului ”twerk”şi de mini Miley şi mini Robin Thicke care au recreat scena de la MTV VMA 2013. Invitaţii s-au înfruptat dintr-un tort cu poza lui Miley goală, în care părţile intime erau acoperite strategic de frunze de marijuana.

Dacă la 20 de ani Miley Cyrus a creat atâtea controverse, după ce a îmlinit 21 de ani oare cu ce ne va mai şoca?

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus