Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Miley Cyrus – fara nominalizari la Premiile Grammy 2014

Miley Cyrus – fara nominalizari la Premiile Grammy 2014

Miley Cyrus este, fără exagerare, unul dintre cei mai populari artişti din ziua de astăzi datorită muzicii sale dar mai ales datorită controverselor pe care le-a iscat de-a lungul timpului. Ultimele sale 2 single-uri, ”We can’t stop” şi ”Wrecking Ball” au fost numărul 1 în clasamente timp îndelungat, dar nu a fost de-ajuns ca să se numere măcar printre nominalizaţi la Premiile Grammy 2014.

Deşi albumul ”Bangerz” nu a fost lansat la timp pentru a fi luat în considerare pentru categoria ”Album of the year” sau ”Best pop vocal album”, Miley ar fi putut fi nominalizată cu succes la oricare dintre categoriile ”Artist of the year” sau ”Song of the Year”. Să fie oare de vină apucăturile de rebelă cele care i-au determinat pe votanţi să o excludă pe artistă?

Nici Kanye West nu se situează mai bine, fiind nominalizat la doar 2 categorii la Premiile Grammy 2014, ”Best Rap Album” şi ”Best Rap Song”. Artistul şi-a promovat intens albumul ”Yeezus”, care a primit, de asemenea, critici foarte bune, însă în plan personal Kanye ţi-a stricat imaginea datorită legăturii cu Kim Kardashian //www.femeia.ro/timp-liber/evenimente/prima-poza-a-fetitei-lui-kim-kardashian-2141306.

Cel care conduce clasamentul artiştilor cu cele mai multe nominalizări şi care cântă într-una dintre melodiile sale de pe ultimul album despre Miley Cyrus este Jay Z, care a primit 9 nominalizări.

Să ne întoarcem însă la Miley Cyrus, care pare a fi marele nedreptăţit al Premiilor Grammy 2014 şi care weekendul acesta s-a transformat în elf pe scena galei KIIS fm şi a dansat şi pentru Moş Crăciun.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus