Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Miley Cyrus ofertata sa regizeze un film pentru adulti

Miley Cyrus ofertata sa regizeze un film pentru adulti

O companie de filme pentru adulţi i-a oferit lui Miley Cyrus un contract în valoare de 1 milion $ pentru a regiza un film erotic, conform TMZ. Nu am fi câtuşi de puţin surprinşi dacă Miley ar accepta oferta şi asta nu din cauza banilor, ci pentru că e atât de hotărâtă să îşi creeze o imagine veritabilă de fată rea.

”Credem că o femeie atât de puternică a secolului XXI ca tine este alegerea ideală pentru  a explora viziunea artistică personală asupra industriei de filme pentru adulţi. GameLink vrea să îţi ofere posibilitatea de a regiza un film având deplină libertate creativă, pentru suma de un milion de dolari” scrie în mesajul trimis către tânăra artistă.

Aceasta nu este prima ofertă de acest gen pentru Miley Cyrus. Anul trecut, o altă companie din industria filmelor pentru adulţi i-a propus cântăreţei să filmeze un segment erotic cu o altă femeie, starul Jessie Andrews, pentru care ar fi fost compensată ”extrem” de bine. Miley a refuzat oferta aceea, să vedem care va fi răspunsul său de această dată având în vedere proiectele deosebit de indecente în care s-a implicat în ultima vreme.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus