Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Miley Cyrus, prietena de ”iarba” cu Snoop Dogg

Miley Cyrus, prietena de ”iarba” cu Snoop Dogg

Miley Cyrus este prietentă bună cu Snoop Dogg, deşi diferenţa de vârstă dintre cei doi este considerabilă.

Invitată în show-ul lui Jimmy Kimmel, Miley a dezvăluit motivul unei prietenii cel puţin bizare cu rapper-ul Snoop Dogg.

Conform declaraţiilor sale, Miley este la fel de ”fumată” ca şi prietenul ei, Snoop Dogg, în vârstă de 41 de ani. Ea a mărturisit ”Semănăm mai mult de cât aţi crede. Suntem foarte similari, la fel a spus şi el (Snoop Dogg n.r.)” Jimmy a replicat ”Snoop este de obicei atât de high încât nu îşi mai ştie nici numele”, la care Miley a răspuns foarte degajată ”Şi eu, aşa că e în regulă. Amândoi suntem, de aceea ne înţelegem atât de bine”.

Moderatorul show-ului a întrebat-o mai departe pe cântăreaţă cum de au ajuns cei doi să se cunoască şi mai mult, cum de tolerează tatăl său o astfel de amiciţie. Fără să facă vreo referire la tatăl său, cu care este într-o dispută, Miley a povestit cum s-au cunoscut în studio şi cum au ajuns să colaboreze la o melodie, ”Ashtreys and heartbreacks”.

Rapper-ul are un nume nou de scenă, sau mai bine spus upgradat. Din Snoop Dogg el a devenit Snoop Lion, dar Miley îi spune simplu, Snooop.
Mai multe declaraţii ale cântăreţei, în materialul video de mai jos.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus