Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Miley Cyrus, show nebun la premiile MTV Europe Music Awards 2013

Miley Cyrus, show nebun la premiile MTV Europe Music Awards 2013

Miley Cyrus a deschis show-ul premiilor MTV Europe Music Awards 2013 din Amsterdam cu o prestaţie cel puţin la fel de controversată precum cea de la show-ul MTV american.

Deşi a purtat o ţinută mai puţin revoltatoare, Miley Cyrus  şi-a executat din nou dansul controversat (twerk), de data aceasta având o parteneră în locul lui Robin Thicke. Tânăra a purtat o rochie argintie lungă până la genunchi şi mulată, asortată cu încălţări argintii. Miley şi partenera ei de dans (foto sus) au devenit foarte intime în timpul coregrafiei pe scenă. Întâi cântăreaţa i-a pipăit sânii şi a plesnit-o peste fund pe dansatoare, care i-a returnat ”favoarea” imediat.  

  • Mesaj pentru Miley Cyrus: "Nu te prostitua!"

Miley a mai folosit în coregrafiile sale din cadrul show-urilor persoane de statură mică, fapt care a dus la alte controverse. Una dintre danatoarele sale a scris pe blogul personal că s-a simţit umilită de atitudinea artistei şi de coregrafia pe care a trebuit să o execute, dar că a fost nevoită să accepte acest compromis din cauza problemelor financiare.

Şi ca să fie seara completă, atunci când a urcat pe scenă să îşi primească premiul pentru videoclipul ”Wrecking Ball” care a fost desemnat cel mai bun videoclip, Cyrus şi-a aprins ceea ce părea a fi un joint (ţigară cu marijuana). Deşi nu este legal consumul de marijuana, posesorii a mai puţin de cinci grame de marijuana nu au de ce să se teamă din punct de vedere legal.

Ce părere ai despre comportamentul lui Miley Cyrus la MTV Europe Music Awards 2013? A întrecut limita si de această dată?

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus